Zoeken
Laatst gelezen
- Ayam Bakar Kalasan - geroosterde kip uit Yogyakarta
- Chow Mei Fun - mihun met kip en groenten
- Sambal Ikan Teri
- Petjel tahu - Pecil Tahu
- Sambal goreng tempeh peteh
- Nasi Tomat - tomatenrijst
- Ambyachi Kadi - mango kip curry
- Og Gai Sod Sai - gevulde kipfilet
- Ukut urab - gemengde groenten met geraspte kokos
- Ayam Banam Kuah Kecap - kip gestoofd in een lichte kecapsaus
Recente Reacties
Daging smoor - Gestoofd rundvlees
1 month agoKecap vergeten? Te weinig?Cucur
2 months agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
2 months agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
2 months agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
2 months agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...