Zoeken
Laatst gelezen
- Ayam Rica-Rica Tordano - Kip in sambalsaus
- Babi Bali - varkensvlees op Balinese wijze
- Ossenhaas in ketjap-oestersaus
- Dadar Djawa - zoete javaanse omelet
- Sop Kimlo - garnalen-vlees soep
- Ayam Peteh Kecap - kip met petehbonen
- Ayam Bakar Penyet - gegrilde gekruide kip met pittige sambal
- Ginataang Manok - pittige kip in kokosmelksaus
- Sayur asem Jakarta - Friszure sajoer
- Bawal Panggang Bumbu Taoco - vis gebakken in een kruidige saus
Recente Reacties
Daging smoor - Gestoofd rundvlees
1 month agoKecap vergeten? Te weinig?Cucur
2 months agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
2 months agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
2 months agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
2 months agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...