Tumis Kapri Jamur Hioko
roerbak van sugarsnaps met shiitake
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr sugarsnaps / peultjes
8 shiitake, geweekt
3 cm jahe
1 lente-ui
4 eetl olie
Bahan saus:
ingrediënten saus:
2 eetl kecap tawar (dunne lichte sojasaus)
2 theel rijstwijn
1 theel sesam olie
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout
Cara membuat:
bereiding:
Hak de jahe fijn. Snijd de shiitake in reepjes. Snijd de lente-ui fijn. Meng de ingrediënten voor de saus goed doorelkaar.
Verhit in een pan 2 eetl olie en bak de sugarsnaps halfgaar en zet apart. Voeg 2 eetl olie toe en bak de shiitake en de jahe voor 4 minuten. Meng dan de saus erdoor en laat het 1 minuut intrekken.
Dan de sugarsnaps en de lente-ui erdoor mengen en breng aan de kook. Serveer.
Zoeken
Laatst gelezen
- Ikan Basa Masak Bali - Basa visfilet in een balinse saus
- Balado Tempe Kunyit - pittig gekruide en geurige tempe
- Nasi Terong - nasi goreng met aubergine
- Wadji Djagung
- base megenep - basis boemboe (bali)
- Zoute Eieren
- Botok Tempe - gestoomde gekruide tempe
- Birmakip
- Rendang Jeroan Ayam - Rendang van kip resten
- Piendang Ikan Kecap 2 - Vis in pittige ketjapsaus
Recente Reacties
Daging smoor - Gestoofd rundvlees
1 month agoKecap vergeten? Te weinig?Cucur
2 months agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
2 months agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
2 months agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
2 months agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...