lamsvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsvlees,
6 teentjes knoflook,
2 eetl. olie,
2 theel. peper,
250 ml water,
1 limoen (sap)
Cara-membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en de knofllok fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees rondom bruin. Voeg dan de knoflook, de peper en het limoensap toe. Omroeren en het water toevoegen. Laat zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is.
ingrediënten:
500 gr lamsvlees,
6 teentjes knoflook,
2 eetl. olie,
2 theel. peper,
250 ml water,
1 limoen (sap)
Cara-membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en de knofllok fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees rondom bruin. Voeg dan de knoflook, de peper en het limoensap toe. Omroeren en het water toevoegen. Laat zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is.