logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 2 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Kol Isi Berkuah
gevulde koolrolletjes
Bahan-bahan vulling:
ingrediënten:
10 savooiekool blad
1 rode rawit
2 sjalotten
1/4 theel. nootmuskaat
4 teentjes knoflook
3 lente-uitjes
2 eetl.olie
2 sneetjes brood
450 gr rundergehakt
2 eieren.
zout naar smaak
melk
houten prikkers

Bahan-bahan bouillon:
ingrediënten:
1 ui,
1/4theel. nootmuskaat
2 teentjes knoflook
zout naar smaak
2 eetl. olie
8 zwarte peperkorrels
2 eetl. ketjap manis
25 gr. mihoen
400 ml kippenbouillon (zie recept)

Cara membuat:
Bereiding:
We beginnen eerst met de vulling. Snijd de sjalotten, de knoflook, de rawit en de lente-uitjes fijn (inclusief groen). Week het brood met wat melk en meng het gehakt met het zout en de nootmuskaat. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de rawit voor 2 minuten. Voeg dan het gehakt toe en bak dit rul. Voeg halverwege de lente-uitjes toe. Meng vervolgens het gehaktmengsel met de eieren en het broodpapje. Blancheer de koolbladeren voor 5 minuten en laat deze utlekken. Leg vervolgens een eetlepel/dessertlepel van het mengsel op de koolbladeren en rol/vouw het op als een pakje en sluit het af met de prikkers.

Week de mihoen in water. Snijd voor de bouillon de ui en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hiein de ui en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten toe en laat het even koken. Voeg dan de koolrolletjes toe en laat deze 20 minuten stoven. Dan de mihoen toevoegen en nog even laten staan voor het serveren.

Add comment

Submit

who is online

We have 123 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44158204