logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 2 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Nasi liwet
rijst is kokosmelk gekookt
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rijst
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
3-4 salamblaadjes
zout

Taburan:
garnering
bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Was eerst de rijst goed en laat uitlekken in een vergiet. Roer vervolgens het zout naa smaak door de kokosmelk. Doe vervolgens de salamblaadjes in een pan waarmee de rijst gekookt wordt en bedek hiermee voor zover dat gaat eventueel de bodem. Doe de rijst gelijkmatig in de pan en probeer de salamblaadjes te laten liggen. Giet daarna de kokosmelk langzaam over de rijst en breng dit aan de kook en laat de rijst langzaam gaar worden. Voorzichtig roeren. Bestrooi de rijst voor het serveren met de bawang goreng

Add comment

Submit

who is online

We have 49 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44158139