rijst is kokosmelk gekookt
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rijst
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
3-4 salamblaadjes
zout
Taburan:
garnering
bawang goreng
Cara membuat:
bereiding:
Was eerst de rijst goed en laat uitlekken in een vergiet. Roer vervolgens het zout naa smaak door de kokosmelk. Doe vervolgens de salamblaadjes in een pan waarmee de rijst gekookt wordt en bedek hiermee voor zover dat gaat eventueel de bodem. Doe de rijst gelijkmatig in de pan en probeer de salamblaadjes te laten liggen. Giet daarna de kokosmelk langzaam over de rijst en breng dit aan de kook en laat de rijst langzaam gaar worden. Voorzichtig roeren. Bestrooi de rijst voor het serveren met de bawang goreng
ingrediënten:
500 gr rijst
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
3-4 salamblaadjes
zout
Taburan:
garnering
bawang goreng
Cara membuat:
bereiding:
Was eerst de rijst goed en laat uitlekken in een vergiet. Roer vervolgens het zout naa smaak door de kokosmelk. Doe vervolgens de salamblaadjes in een pan waarmee de rijst gekookt wordt en bedek hiermee voor zover dat gaat eventueel de bodem. Doe de rijst gelijkmatig in de pan en probeer de salamblaadjes te laten liggen. Giet daarna de kokosmelk langzaam over de rijst en breng dit aan de kook en laat de rijst langzaam gaar worden. Voorzichtig roeren. Bestrooi de rijst voor het serveren met de bawang goreng