logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 2 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Tahu Goling
tahu met tauge in saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 tahu/tofu
100 gr tauge
1 takje selderie
1 sjalot
2 teentjes knoflook
1 rode lombok
1 theel gula jawa (palmsuiker)
1 theel asem
3 eetl water
1 eetl rijstazijn
3 eetl kecap manis
zout naar smaak
olie

Cara membuat:
bereiding;
Wrijf of maal de sjalot, de knoflook, de lombok en de palmsuiker tot een pasta. Hak de selderie fijn en blancheer de tauge.. Meng de asem met het water en het zout. Snijd de tahu in plakken en deze in driehoekjes en meng dit met het asemwater en laat dit 1 uur intrekken. Meng de pasta met de rijstazijn, de kecap, de selderie en de tauge.
Verhit in een wok olie en bak hierin de tahu/tofu in 5 minuten goudbruin. Leg de tahu/tofu op een bord en giet hierover de tauge met saus.

Add comment

Submit

who is online

We have 208 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44158204