Tempe Goreng Taoco
gebakken gekruide tempe
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tempe
2 lente-ui
300 gr bloem
30 gr rijstmeel
30 gr sagomeel
450 ml water
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palsmuiker
olie
Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
3 eetl taoco
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe in dunne plakken. Snijd de lente-ui fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Meng de bumbu met de lente-ui, de bloek, de rijstmeel, de sagomeel, het zout, de palmsuiker, de peper en het water en vorm een homogeen beslag.
Wentel de tempe door het mengsel. Verhit in een pan voldoende olie en bak de tempe goudbruin en gaar.
Zoeken
Laatst gelezen
- Dadar Tahu - tahu omelette
- Mu Grob Pad Fuk Tong - gebakken varkensvlees met pompoen
- Palai Bada - sprot met kruiden gegrild in bananenblad
- Sambal Goreng Tauge
- Piendang Ikan Sebelah
- Ayam Setan - duivelse kip
- Nasi Goreng 2
- Sayur bening kacang panjang - Sajoer van kousenband en maïs
- Soto Daging - kruidige rundvleessoep
- Langga roko - Geroosterde vis in een pakketje
Recente Reacties
Rendang Padang - gekruid rundvlees
1 week agoSorry als ik iemand tegen de borst stoot, maar kan dit ook met tofu of seitan. Kan echt helemaal geen ...Baro-Baro - snack met mungbonen uit Bali
3 weeks agoga uit van verse bonen, anders de gedroogde bonen een tijdje wekenBaro-Baro - snack met mungbonen uit Bali
3 weeks agoZonder de kacang te weken of te drogen?Sayur Lodeh 2 - Sajoer lodeh
3 weeks agoI like to cook original recipes because I remember the taste of the original dish!Rendang - rendang van rundvlees
1 month agoAl jaren een favoriet hier. Als er visite komt is er altijd de vraag heb je nog Rendang gemaakt. Dit ...