logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Mindeulle Muchim 민들레 무침
salade van jonge paardenbloem

Ingrediënten:
250 gr jonge paardenbloem blaadjes

Saus:
1 eetl kecap
1 eetl limoensap
2 theel palmsuiker
1 theel gochugaru
1 theel sesam zaad
2 theel sesamolie
1 teentjes knoflook

Bereiding:
Maak de blaadjes schoon en snijd de harde uiteinden af en snijd het daarna in stukken. Hak de knoflook fijn.
Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar en roer totdat de palmsuiker is opgelost. Meng dan de saus door de blaadjes en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 56 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44422257