Mindeulle Muchim 민들레 무침
salade van jonge paardenbloem
Ingrediënten:
250 gr jonge paardenbloem blaadjes
Saus:
1 eetl kecap
1 eetl limoensap
2 theel palmsuiker
1 theel gochugaru
1 theel sesam zaad
2 theel sesamolie
1 teentjes knoflook
Bereiding:
Maak de blaadjes schoon en snijd de harde uiteinden af en snijd het daarna in stukken. Hak de knoflook fijn.
Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar en roer totdat de palmsuiker is opgelost. Meng dan de saus door de blaadjes en serveer.
Zoeken
Laatst gelezen
- Sayur ikan pedah - sajoer gezouten vis
- Sateh babi 4
- Telor Ceplok - gefrituurde eieren
- Risolles
- Risolles 3
- Sateh ayam betawi - saté van kipgehakt
- Bawal Bakar Daun Kunyit - geroosterde gekruide botervis
- Gebakken kip met cashew noten
- Rendang Basah Nangka - rendang van nangka in een romige saus
- Daging smoor - Gestoofd rundvlees
Recente Reacties
Daging smoor - Gestoofd rundvlees
1 month agoKecap vergeten? Te weinig?Cucur
2 months agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
2 months agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
2 months agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
2 months agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...