ingrediënten:
4 kippendijen
olie
2 teenjes knoflook, uitgeperst
1 theel kerrie
1 theel laos
1 theel gember
2 gesnipperde uien
2 eetl sojasaus
1 serehstengel (citroengras)
bereiding:
Verhit de olie in een wok/wadjan en leg daar de kip in en bak de kip lichtbruin. Schep de kip uit de pan en giet vrijwel alle olie af. Voeg de overige ingrediënten toe en fruit deze. Voeg dan de kip weer toe en laat het in 30 minuten gaar stoven.
4 kippendijen
olie
2 teenjes knoflook, uitgeperst
1 theel kerrie
1 theel laos
1 theel gember
2 gesnipperde uien
2 eetl sojasaus
1 serehstengel (citroengras)
bereiding:
Verhit de olie in een wok/wadjan en leg daar de kip in en bak de kip lichtbruin. Schep de kip uit de pan en giet vrijwel alle olie af. Voeg de overige ingrediënten toe en fruit deze. Voeg dan de kip weer toe en laat het in 30 minuten gaar stoven.