logo

Recente Reacties

Bpeek kai mao daeng
dronken kippenvleugeltjes

Ingrediënten:
700 gr kippenvleugeltjes
1 eetl vissaus
16 teentjes knoflook
1 eetl zwarte peper
3 rode rawits
3 serai/sereh
4 eetl saus tomat (zie recept
4 eetl arrack
6 takjes koriander (met wortel)

Bereiding:
Snijd de knoflook en de rawits fijn. Snijd de serai fijn. Hak de koriander fijn. Meng de vissaus met de knoflook, de peper, de rawits, de serai, de saus tomat, de arrack en de koriander.
voeg dan de kippenvleugeltjes toe en meng goed en laat dit  tenminste 12 uur marineren.
rooster daarna de kippenvleugeltjes boven een houtskoolvuurtje bruin en gaar. Lekker met een pittig dipsaus.

Add comment

Submit

who is online

We have 173 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 43274836