logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 2 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Cincang
Gestoofd gekruid varkensvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1450 gr varkensbuik zonder zwoerd,
1500 ml water
5 eetl. olie
6 eetl. ketjap manis
2 theel, ketjap asin
2 theel, andalimanpoeder
1 theel, zwarte peper,
zout naar smaak
150 ml varkensbloed

Haluskan:
boemboe:
8 sjalotjes
5 teentjes knoflook
10 cm gember (jahe/djahé)
9 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Kook het vlees met het water voor 30 minuten en snijd het vlees daarna in kleine stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Dan de overige ingrediënten toevoegen samen met het vlees en dit 15 minuten laten sudderen. Als het te droog wordt dan wat bouillon toevoegen.

Add comment

Submit

who is online

We have 105 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44158163