logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Mundu-mundu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr rundergehakt
1 rode lombok
2 rode uien
2 witte uien
250 ml kokosmelk
1/2 theel asem
zout naar smaak
3 el olie

Haluskan:
boemboe:
2 kemirienoten
2 cm laos
1 theel kencur
1/2 theel trassi

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een past. Snijd de uien en de lombok fijn en meng dit met de boemboe, de asem en het zout. Verhit in een wok/wadjan de olie en voeg alle ingrediënten toe en stoof dit gerecht totdat de olie van de kokosmelk boven komt drijven

Add comment

Submit

who is online

We have 74 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44428508