logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Daging Goreng Mentega Cabai Hijau
gebakken rundvlees met groene pepers

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rosbief/ossenhaas
4 teentjes knoflook
5 groene lomboks
1/2 ui
1 eetl oestersaus
1 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/4 theel peper
1/4 theel palmsuiker
100 ml water
3 eetl boter

Cara membuat:
bereiding
Snijd het vlees in dunne reepjes, de ui in dunne plakjes, de lomboks in schuine ringen en hak de knoflook fijn.
Verhit in een pan de boter en fruit de ui en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak het vlees totdat het van kleur verandert. Voeg dan de lomboks toe en bak deze zacht.
Vervolgens de oestersaus, de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 104 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44402219