logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 6 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 2 months ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Sayur riport
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1000 ml water
1 salam blad
1/2 witte kool
250 gr kouseband
peper naar smaak
1/2 theel nootmuskaat
zout naar smaak
olie

Haluskan:
boemboe:
3 sjalotten
2 teentje knoflook
1 theel trassi
2 theel ketumbar
2 theel jinten

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de kip in het water met het zout en de salam gaar. Snijd vervolgen het vlees van de kip in sliertjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kouseband in stukjes en de kool grof. Voeg de groenten aan de bouillon toe en kook deze gaar. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees met de peper en de nootmuskaat en bak deze nog voor 2 minuten. Dan de groenten toevoegen en 450 ml bouillon en laat dit nog zachtjes 5 minuten sudderen.

Add comment

Submit

who is online

We have 100 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44148119