logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 6 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 2 months ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Trancam Pedas
pittige traditionele salade

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 kouseband
3 takjes kemangi
2 kleine komkommers
100 gr tauge
100 gr kool
25 gr peteh bonen
250 gr gerapste kokos
 
Haluskan:
bumbu:
4 jeruk purut blaadjes
1 rode lombok
6 rode rawits
4 teentjes knoflook
3 cm kencur
1 theel trassi
1 theel zout
1 theel palmsuiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Stoom eerst de kokos en snijd dan de kouseband in kleine stukjes. Ontpit de komkommers en snijd deze in kleine blokjes en snijd de kool fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng de bumbu met de kokos en meng hierdoor alle ingrediënten.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 104 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44148119