logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Sambal Goreng Kol
pittige gestoofde en gebakken kool

Bahan-bahan;

ingrediënten:
1 groene kool (middelgroot)
2 sjalotten
2 rode lomboks
1/2 theel trasi
1 theel palmsuiker
2 cm laos
1 theel zout
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten in dunne plakjes en de lomboks fijn. Wrijf of maal de laos, de trasi, het zout en de palmsuiker fijn tot een paste. Snijd de kool in grove reepjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotten voor 3 minuten. Voeg dan de boemboe toe en bak dit voor 1 minuut. Dan de kool toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat de kool gaar is.

Add comment

Submit

who is online

We have 332 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44402383