烧椒汁 - geroosterde chilipeper dipsaus
Ingrediënten dipsaus
6 groene lomboks
3 rode rawits
4 teentjs knoflook
1 lente-ui, witte deel
1 eetl lichte kecap
1 theel zout
1 theel palmsuiker
6 eetl olie
bereiding:
Rooster de lomboks en rawits droog in een pan. Wrijf of maal deze daarna fijn tot een pasta. Hak de knoflook en de lente-ui fijn en meng dit door de pasta. Verhit in een pan de olie totdat het begint te walmen en giet dit over het mengsel. Meng dan de sojasaus en de palmsuiker erdoor en serveer.
Zoeken
Laatst gelezen
- Apem Pisang - bananencakjes
- Sawi asin kuah bakar - gezouten kool met bakso en tahu
- Nasi Tanni - rijst met erwten
- Nasi Prinkit - rijst met kip
- Ayam Woku Manado - stoofpotje van kip uit Manado
- Karsigu 2 - geitenvlees met kokosmelk
- Jiàng Yóu Chǎo Fàn - 酱油炒饭 - Chinese basis nasi goreng
- Plecing Bayam - Spinazie met een pittige tomatensaus
- Annatto water
- Rempah - gebakken gekruide kokos
Recente Reacties
Sambal Miso
6 days agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
1 week agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
2 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
3 weeks agoBiefstuk werkt prima.Ayam paniki - een wat hete kip
2 months agoValt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...