logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 2 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...

Ayam masak paprika
Gebakken kip met paprika

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
200 gr kipfilet
1/2 theel zout
1/2 theel pepper
4 eetl olie
3 teentjes knoflook
1 ui
100 ml kippenbouillon (zie recept)
100 ml tomaten saus
1 eetl worchestershire saus
1 groene paprika
1 theel basilicum
1 theel limoensap

Cara membuat:
Bereiding;
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de knoflook en de ui fijn en de paprika in dunne reepjes. Meng het vlees met het zout en peper en laat dit 10 minuten marineren. Verhit in een wok/wadjan 2 eetl olie en bak het vlees rondom bruin en schep het uit de pan. Verhit in de wok/wadjan de overige olie en bak de knoflook en de ui voor 3 minuten. Voeg dan de bouillon, de tomatensaus, de worcherstershire saus, de paprika en de basilicum toe en laat dit 5 minuten sudderen totdat de saus is ingedikt. Dan de kip toevoegen en het limoensap en nog 1 minuut laten sudderen.

Add comment

Submit

who is online

We have 92 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44158163