logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 6 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 2 months ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Babi Ketjap 5

Bahan-bahan:
ingrediënten:
950 gr varkensvlees
4 cm gember (jahe/djahé)
4 teentjes knoflook
3 eetl olie
zout naar smaak
1 rode lombok
80 ml ketjap manis
225 ml water
1 eetl azijn

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Rasp de gember en snijd de knoflook en de lombok fijn. Meng het vlees met de knoflook, de gember en de lombok en laat dit 30 minuten marineren. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees daarna rondom bruin. Voeg dan de ketjap, het zout, de azijn en het water toe en laat het sudderen totdat het vlees gaar is en het vocht is ingedikt.

Add comment

Submit

who is online

We have 77 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44148104