logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Acar Biet 2
atjar
Bahan-bahan;
ingrediënten:
5 gekookte rode bieten
4 eetl suiker
2 theel zout
5 kruidnageltjes
12 peperkorrels
4 eetl azijn
250 ml water
2 eetl maizena
1 ui
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de ui grof. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de ui lichtbruin. Snijd de bieten in wat dikke repen. Verhit in een wok/wadjan het water samen met de suiker, het zout, de peperkorrels en de kruidnagels. Voeg dan de bieten toe gevolgd door het azijn en laat dit nog 3 minuten koken. Bind de saus met de maizena. Eerst laten afkoelen voor gebruik.

Add comment

Submit

who is online

We have 65 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44422154