Zoetzuur van inktvis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 inktvissen
4 sjalotten
2 rode lombok
1 limoen (sap)
3/4 theel. peper
1 eetl. azijn
1 eetl. suiker,
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Verwijder de inktzakjes van de inktvissen, maak deze schoon en snijd deze dan in kleine stukjes. Snijd de sjalotten in dunne schijfjes en de lomboks in kleine reepjes. Meng alles met het zout goed door elkaar.
ingrediënten:
3 inktvissen
4 sjalotten
2 rode lombok
1 limoen (sap)
3/4 theel. peper
1 eetl. azijn
1 eetl. suiker,
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Verwijder de inktzakjes van de inktvissen, maak deze schoon en snijd deze dan in kleine stukjes. Snijd de sjalotten in dunne schijfjes en de lomboks in kleine reepjes. Meng alles met het zout goed door elkaar.