logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 6 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 2 months ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Sumping Nangka
gestoomde nangka cakejes

Bahan-bahan:

ingrediënten:
180 gr rijstmeel
100 gr palmsuiker
500 ml kokosmelk
12 stukjes nangka
12 stukken banananblad
zout naar smaak
biteng (houten prikkers)

Cara membuat;
bereiding:
Meng de kokosmelk, het zout en de rijstmeel goed doorelkaar. Verhit in een wok/wadjand dit mengsel en roer het totdat het mengsel is ingedikt en laat het afkoelen. Schep 1 eetl van het mengsel op een bananenblad en leg daarop een stuk nangka. Vervolgens weer een 1 eetl van het mengsel en vouw daarna het bananenblad als een pakketjes. Zet de uiteinden vast met biteng. Stoom vervolgens de pakketjes in 25 minuten gaar en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 39 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44148138