atjar van tauge
Bahan-bahan:
ingrediënten;
250 ml azijn,
1 ui
3 teentes knoflook
1 eetl. gerapste gula jawa (palmsuiker)
1 rode lombok
200 gr. taugé
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de ui en de knoflook fijn en de lombok in smalle reepjes of ringetjes. Meng dit alles met de azijn en de suiker. blancheer de taugé kort en giet vervolgens het azijnmengsel over de tauge en laat dit 60 minuten intrekken.
ingrediënten;
250 ml azijn,
1 ui
3 teentes knoflook
1 eetl. gerapste gula jawa (palmsuiker)
1 rode lombok
200 gr. taugé
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de ui en de knoflook fijn en de lombok in smalle reepjes of ringetjes. Meng dit alles met de azijn en de suiker. blancheer de taugé kort en giet vervolgens het azijnmengsel over de tauge en laat dit 60 minuten intrekken.