logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Acar Taugé
atjar van tauge
Bahan-bahan:
ingrediënten;
250 ml azijn,
1 ui
3 teentes knoflook
1 eetl. gerapste gula jawa (palmsuiker)
1 rode lombok
200 gr. taugé

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de ui en de knoflook fijn en de lombok in smalle reepjes of ringetjes. Meng dit alles met de azijn en de suiker. blancheer de taugé kort en giet vervolgens het azijnmengsel over de tauge en laat dit 60 minuten intrekken.

Add comment

Submit

who is online

We have 75 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44401984