Pangsit Goreng Udang
gebakken pangsit met garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr garnalen
150 gr kip
2 eetl maizena
1 lente-ui
3 teentjes knoflook
1/2 theel peper
1 theel sesamolie
1/2 theel zout
20 pangsit/wonton vellen
1 eiwit
olie
Cara membuat:
bereiding:
Hak de garnalen en de kip klein. Snijd de lente-ui in kleine stukes en pureer de knoflook.
Meng de garnale, kip, maizena, lente-ui, knoflook, peper, sesamolie en het zout goed door elkaar en verdeel het in gelijke porties.
Wikkel elke portie in een pangsit vel en maak de randen vast met het eiwit. Verhit in een pan de olie en bak de pangsit bruin en gaar. Serveer.
Zoeken
Laatst gelezen
- Oseng Tahu Tempe Kecap - tahu en tempe in een kecap saus
- Ayam Panggang Santen - geroosterde kip in kokosmelk
- Dedek - Gesmoorde runderhaas
- Satai Ayam Manado (Celebes) - kipsate
- Kue Lumpur - cakejes
- Sate Padang - sate uit Padang
- Acar sontong - Zoetzuur van inktvis
- Bami kuwa - bami soep
- Telor asin - zoute eieren
- Lapis Benggali
Recente Reacties
Cucur
2 days agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
2 days agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
1 week agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
1 week agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
3 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...