logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Nasi Terong
nasi goreng met aubergine
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kopje gekookte rijst per persoon
200 gr gemengd gehakt
4 tomaten in plakken gesneden
1 aubergine in plakken gesneden
2 groene paprika's in blokjes gesneden
3 sjalotten, fijngesneden
1 teentje knoflook, fijngesneden
1 theel trassie
zout
peper
olie

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit daarin de trassie, de knoflook en de sjalotten. Voeg dan het gehakt er aan toe en bak dit los. Voeg dan de paprika, de tomaten en de aubergine aan toe en bak dit mee. Eventueel kruiden met zout en peper. Dan de rijst toevoegen en mee laten bakken voor ongeveer 5 minuten.

Add comment

Submit

who is online

We have 277 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44402334