logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 6 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 2 months ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Nasi Tim Daging Cincang
gestoomde rijst met gehakt

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr gehakt
1/2 theel zout
1 theel peper
1 theel suiker
1 eetl kecap asin
1 eetl kecap manis
2 eetl water
1/2 theel sesame olie
1 eetl maizena
2 eetl olie
300 gr rijst
220 ml water

Haluskan:
boemboe:
1/4 theel jinten
1/4 theel ketumbar
1 cm jahe
1 cm kunyit
1 cm sereh
1 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit een pan het water. Voeg het zout en de rijst toe en kook dit half gaar. Meng de overige ingrediënten door het gehakt en stoom dit voor 10 minuten. Vul kopjes halfvol met de rijst en schep daar het vleesmengsel op. Stoom vervolgens de kopjes voor 30 minuten en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 62 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44147901