logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Nasi Uduk
 
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 g rijst
4 salamblaadjes
1 pandanblad
1 theel ketoembar
600 ml dunne kokosmelk (santen cair)
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Was eerst de rijst en stoom deze rijst in 20 minuten halfgaar. Meng in een pan de overige ingrediënten en breng dit aan de kook. Voeg vervolgens de rijst toe en laat dit zachtjes koken totdat het vocht verdampt/opgenomen is. Stoom dan de rijst verder gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 57 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44402193