Rujak petis 2
Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 zure appels
1 komkommer
2 koolrabi's
50 ml water
bahan-bahan saus:
ingrediënten:
2 rode lomboks
2 theel asem
2 eeetl petis
1 1/2 theel trassi
2 eetl ketjap manis
Bereiding:
Snijd de appels, de komkommer en de koolrabi in plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de saus fijn en meng dit met het water tot een dikke saus. Giet de saus over de fruit/groente plakjes.
Zoeken
Laatst gelezen
- Opor Telor Pedas - pittig gekruide eieren in romige saus
- Ikan Kembung Pesmol - gebakken makreel in een pittige saus
- Pindang Telor Kecap - Eieren in zoetzure ketjapsaus
- Sawi asin kuah bakar - gezouten kool met bakso en tahu
- Rendang - rendang van rundvlees
- Risolles 3
- Ayam goreng Bandung - kip uit Bandung
- Martabak Durian - gevulde flensje met durian jam
- Sate hati bumbu gulai - gekruide sate van runder lever
- Abon Ikan Asin - gebakken gezouten vis
Recente Reacties
Daging smoor - Gestoofd rundvlees
1 month agoKecap vergeten? Te weinig?Cucur
2 months agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
2 months agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
2 months agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
2 months agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...