logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 6 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 2 months ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Sayur Bayam Tumis
zacht gebakken spinazie

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 bosjes bayam (anders 375 gr spinazie)
5 teentjes knoflook
4 sjalotjes
1 tomaat
1/2 theel kecap manis
1 theel zout
1/2 theel peper
100 ml water
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes en hak de tomaat fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de sjalotjes voor 3 minuten. Voeg de tomaat toe en bak deze zacht. Dan de spinazie, de kecep, het zout en de peper toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water toevoegen en stoof het geheel gaar.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 264 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44148053