logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 2 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Pastel Goreng
indische pasteitjes

Bahan-bahan kulit:
ingrediënten deeg:
250 gr bloem
4 eetl boter
4 eetl water
1 theel zout
1 eetl olie
1 ei

Bahan-bahan isi:
ingrediënten vulling:
2 worteltjes
300 gr kipfilet
4 teentjes knoflook
1/2 theel zout
1 theel peper
25 gr su-un
2 eieren (hardgekookt)
2 eetl olie
water

Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook en de kipfilet fijn. Week de su-un in water. Snijd of rasp de wortels julienne. Verhit in wok/wadjan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de kip, de wortels, de su-un, het zout en de pepper toe en bak het geheel zachtjes droog. Prak de eieren fijn en meng deze erdoor.
Meng de bloem met de boter, het ei en het zout en meng het water erdoor en kneed dit tot een deeg. Laat het deeg 30 minuten rusten. Kneed er dan 1 eetl olie door. Rol het deeg daarna dun uit en steek er cirkel van 8cm uit. Schep een eetl van het mengsel op het deeg en vouw dit in een halve cirkel en druk de uiteinden dicht.
Verhit in een wok/wadjan olie en bak de pasteitjes goudbruin.

Add comment

Submit

who is online

We have 380 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44158040