logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 2 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sayur Bakso Sawi Pahit
gestoofde groenten met gehaktballetjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr sawi pahit/kai choy/Chinese mosterdkool, anders Chinese kool/paksoy
1 theel zout
1300 ml runderbouillon
5 teentjes knoflook
3 cm jahe
1/2 theel peper
2 eiwit
1 tahu vel, geweekt
12 bakso sapi / gehakt balletjes
1/2 theel zout
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool in stukken en strooi het zout erover en kneed het totdat het vocht vrijkomt en spoel daarna af. Verhit in een pan de bouillon en breng aan de kook. Hak de knoflook fijn en kneus de jahe. Klop de eiwitten kort op. Snijd het tahu vel in stukjes en de bakso in plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 2 minuten en voeg dit toe aan de bouillon. Dan de peper, het zout, het eiwit en roer totdat het eiwit gestold is. Dan de bakso, de tahu en de kool toevoegen en kook het geheel gaar. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 129 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44158080