logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Sambal boontjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr snijboontjes
2 sjalotten
5 teentjes knoflook
olie
2 groene lomboks
2 rode lombok
1/2 theel sereh
1 theell laos
1/2 theel suiker
zout naar smaak
1 theel trassi
1/2 theel asem
100 ml kokosmelk
1 dl santen
3 eetl water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten, de knoflook en de lomboks ragfijn. Meng de met de sereh, de laos, de trassi en de asem. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit het mengsel voor 3 minuten. Voeg dan het water toe samen met het zout en de gesneden snijbonen. Stoof de boontjes gaar en voeg dan de kokosmelk toe en laat dit zachtjes bakken totdat het vocht in ingedampt en de olie vrijkomt.

Add comment

Submit

who is online

We have 182 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44422085