logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 6 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 2 months ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Isi dadar Bandung
ei/gehakt
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
4 eieren
250 gr gehakt half om half
zout naar smaak
peper naar smaak
1/2 theel jinten
wat prei
wat selderij
2 sjalotten
2 teentje knoflook
4 cm gember (jahe/djahé)
1 theel trassi
olie

Care membuat:
Bereiding:
Kluts de eieren. Snijd de sjalotten, de knoflook, de selderij en de prei fijn en de gember zeer fijn. Verhit in een koekepan de olie en bak van de eieren 4 omeletten en houdt deze warm.
Verhit in een wok/wadjan olie en fruit de sjalotten, de knoflook, de prei en de selderij voor 3 minuten. Voeg dan het gehakt en de kruiden toe en bak dit alle gaar.
Vul de omeletten met het gehaktmengsel en vouw deze dicht als een envelope. Bak de omeletten daarna nog vlug bruin aan beide zijden.

Add comment

Submit

who is online

We have 238 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44148034