ei/gehakt
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
4 eieren
250 gr gehakt half om half
zout naar smaak
peper naar smaak
1/2 theel jinten
wat prei
wat selderij
2 sjalotten
2 teentje knoflook
4 cm gember (jahe/djahé)
1 theel trassi
olie
Care membuat:
Bereiding:
Kluts de eieren. Snijd de sjalotten, de knoflook, de selderij en de prei fijn en de gember zeer fijn. Verhit in een koekepan de olie en bak van de eieren 4 omeletten en houdt deze warm.
Verhit in een wok/wadjan olie en fruit de sjalotten, de knoflook, de prei en de selderij voor 3 minuten. Voeg dan het gehakt en de kruiden toe en bak dit alle gaar.
Vul de omeletten met het gehaktmengsel en vouw deze dicht als een envelope. Bak de omeletten daarna nog vlug bruin aan beide zijden.
Ingrediënten:
4 eieren
250 gr gehakt half om half
zout naar smaak
peper naar smaak
1/2 theel jinten
wat prei
wat selderij
2 sjalotten
2 teentje knoflook
4 cm gember (jahe/djahé)
1 theel trassi
olie
Care membuat:
Bereiding:
Kluts de eieren. Snijd de sjalotten, de knoflook, de selderij en de prei fijn en de gember zeer fijn. Verhit in een koekepan de olie en bak van de eieren 4 omeletten en houdt deze warm.
Verhit in een wok/wadjan olie en fruit de sjalotten, de knoflook, de prei en de selderij voor 3 minuten. Voeg dan het gehakt en de kruiden toe en bak dit alle gaar.
Vul de omeletten met het gehaktmengsel en vouw deze dicht als een envelope. Bak de omeletten daarna nog vlug bruin aan beide zijden.