logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Dadar Telor Hati Ayam

Bahan-bahan:
Ingredienten:
8 eieren
150 gr. kippenlevertjes
2 sjalotten
1 theel sambal ulek (zie recept)
1 theel jahe/djahé
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snipper de sjalotten fijn. Meng de sjalotten met de sambal ulek en de jahe. Voeg dan de levertjes toe en laat het 1 uur marineren. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de levertjes bruin en laat het 15 minuten sudderen. Schep de gebakken levertjes uit de wok/wadjan en hak de levertjes fijn.
Klop de eieren vervolgens los en bak hiervan een omelet. Voeg de levertjes toe aan de omelet en klap de omelet dubbel. Bak de omelet verder bruin aan beide kanten.

Add comment

Submit

who is online

We have 284 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44402334