logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 6 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 2 months ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Ayam Bumbu Rujak 2

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr kip
1 serehstengel, gekneusd
250 ml dunne kokosmelk (santen cair)
1 eetl citroensap
zout naar smaak
4 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
1/2 theel trassie
4 rode uien
2 witte uien
3 kemirienoten
2 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de kip rondom bruin en schep deze daarna uit de pan. Fruit de in dezelfde de boemboe voor 3 minuten en voeg dan de kokosmelk, de sereh, de kip en het citroensap toe en stoof de kip in 35 minuten gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 109 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44148171