logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Sateh Babi 2

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr mals varkensvlees
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
2 sjalotten
3 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
1/2 cm laos
1 theel zout
3 cm gember (jahe/djahé)
1 theel asem
1 theel gula jawa
2 eetl ketjap manis

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng dit met de olie. Snijd het vlees in stukjes en meng dit door de boemboe. Laat dit tenminste 2 uur staan. Rijg het vlees aan stukjes en rooster dit boven een houtskoolvuurtjes gaar en bruin.

Add comment

Submit

who is online

We have 57 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44402068