logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Rempah 2
gekruide gehaktballetjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundergehakt
50 gr gerapste kokos
25 gr kokos
2 eetl paneermeel
4 kemirinoten
2 theel laos
1 1/2 theel ketumbar
3 teentjes knoflook
2 sjalotten
1/4 theel jinten
1/2 theel citroensap
3 eieren
zout

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook en de kemirie fijn tot een boemboe (pasta). Meng de boemboe met de laos, de geraspte kokos, de ketumbar, het limoensap, het paneermeel, het zout en het gehakt goed door elkaar. Meng dit gehakt dan met de eieren.
Vorm van het gehakt balletjes en bak deze bruin. Laat de balletjes daarna uitlekken en rol ze vervolgens door de kokos.

Add comment

Submit

who is online

We have 85 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44422154