logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 6 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 2 months ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Ikan Cuka
vis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
800 gr. red snapper of tonijn
8 sjalotjes
6 rode lomboks
3 cm gember (jahe/djahé)
2 cm laos
3 salamblaadjes
1 theel witte peper
1 theel nootmuskaat
3 kruidnagels
3 eetl azijn
zout naar smaak
olie

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis(sen) schoon. Snijd de sjalotten in dunne plakjes en de lomboks fijn. Kneus de gember en de laos. Verhit in een wok/wadjan wat olie en frituur hierin de vis(sen) voor 7 minuten. Schep de vis(sen) uit de wok/wadjan en een groot deel van de olie. Fruit in 3 eetlepels olie de slalotten en voeg dan de overige kruiden en de azijn toe. Bak dit voor 2 minuten en voeg dan de vis(sen) toe voor nog 2 minuten.

Add comment

Submit

who is online

We have 161 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44147973