logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Tumis Buncis Ayam Giling
roerbak van boontjes met kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr sperziebonen
50 gr kipgehakt
100 gr champignons
3 teentjes knoflook
1 theel kecap asin
1/2 theel zout
1/2 theel peper
150 ml water
2 theel sago/maizena + 1 eet water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd e sperziebonen in stukjes, halveer de champignons en snijd de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan het gehakt toe en bak dit rul. Dan de boontjes en de champignons toe en meng goed. Voeg dan de kecap, het zout en de peper toe en meng goed. Dan het water toevoegen en breng aan de kook. Voeg dan het sago/maizena mengsel toe en kook zachtjes totdat de saus is verdikt en het geheel gaar is geworden..

Add comment

Submit

who is online

We have 222 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44428474