Tumis Buncis Ayam Giling
roerbak van boontjes met kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr sperziebonen
50 gr kipgehakt
100 gr champignons
3 teentjes knoflook
1 theel kecap asin
1/2 theel zout
1/2 theel peper
150 ml water
2 theel sago/maizena + 1 eet water
1 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd e sperziebonen in stukjes, halveer de champignons en snijd de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan het gehakt toe en bak dit rul. Dan de boontjes en de champignons toe en meng goed. Voeg dan de kecap, het zout en de peper toe en meng goed. Dan het water toevoegen en breng aan de kook. Voeg dan het sago/maizena mengsel toe en kook zachtjes totdat de saus is verdikt en het geheel gaar is geworden..
Zoeken
Laatst gelezen
- Ikan Mentega - baarsfilet met ketjap-botersaus
- Babi Ketjap 7
- Cah Topacai - pittig gestoofd met rundvlees
- Sayur Lodeh 3 - eenvoudige Sajoer lodeh
- Sayur Lodeh 2 - Sajoer lodeh
- Sosis Solo - gevulde flensjes
- Sayur Labu Air Kuah Santan - gestoofde pompoen in een kruidige saus
- Pastel Tutup - indonesisch pastei
- Gurami Cabe Hijau - Gebakken ikan gurami met groene lomboks
- Sayur Kari - gekruide groenten
Recente Reacties
Daging smoor - Gestoofd rundvlees
1 month agoKecap vergeten? Te weinig?Cucur
2 months agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
2 months agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
2 months agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
2 months agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...