logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Kare Ikan

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. zeepaling in moten,
5 sjalotten
3 tenen knoflook,
versgemalen peper,
3 eetl. olie,
1 salamblaadje,
1 theel. ketumbar,
1/2 theel. jinten,
1 vleestomaat,
1/2 theel. jahe/djahé,
1/2 theel. kunyit,.
125 ml kokosmelk
zout

Care membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en de tomaat in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook voor 3 minuten samen met de kunyit, de jahe, de jinten, de ketumbar, de salam en de peper. Voeg dan de kokosmelk toe en als dit kookt de paling. Laat het geheel zachtjes met de tomaat stoven totdat de paling gaar is ( 10 minuten).

Add comment

Submit

who is online

We have 103 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44422001