logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Aunuve Habre
gestoomde tonijn in taro blad uit Papua NG

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 bosje taro blad
4 tonijn filets
1 eetl zout
1 theel asem
4 eetl water
water
 
Cara membuat:
bereiding:
Stoom de taro bladeren gaar. Meng de asem met de eetl water. Meng de vis met het zout en het asemwater en laat dit 15 minuten staan. Wikkel daarna de vis in de taro bladeren en stoom de vis gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 318 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44402356