logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 6 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 2 months ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...

Udang Taoco Cabai Hijau
garnalen in groene peper saus


Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr garnalen
4 eetl taoco
2 sjalotjes
2 cm jahe
2 jeruk purut blaadjes
5 groene lomboks
1 tomaat
1 theel kecap manis
100 ml water
1 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
2 cm laos
1 cm kunyit

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon. snijd de tomaat en de sjalotjes in dunne plakjes en de lomboks in dunne reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu, de sjalotjes, de jahe, de jeruk purut, de tauco en de lomboks voor 4 minuten. Voeg dan de garnalen toe toe en roer totdat de garnalen van kleur veranderen. Dan de tomaat, de kecap en het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.



Add comment

Submit

who is online

We have 105 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44148119