Madu Kasirat
lekkere zoete snack
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr rijstmeel
100 gr kleefrijstmeel
1 theel zout
100 gr gerapste kokos
225 gr palmsuiker (of honing)
500 ml kokosmelk
Cara membuat:
bereiding:
Meng in een pan alle ingrediënten goed door elkaar en breng het al roerend langzaam aan de kook totdat het mengsel glad is geworden. Giet het mengsel uit op in een bakblik en laat het afkoelen. Snijd het daarna in kleine vierkantjes.
Zoeken
Laatst gelezen
- Orak Arik Buncis Telor - roerbak van boontjes met ei
- Base Saté - basis satésaus
- Sinigang na Baka - soep met ribbetjes
- Gule Itik
- Gochujang Saewu Gui - sate van pittige garnalen
- Ayam Kuning - gele geurige kip
- Halabos na Hipon - knoflookboter garnalen
- Bluder Sageru - zoete cake met palmwijn
- Sambal daun bawang
- Kalio Hati 2 - lever in kokosmelksaus
Recente Reacties
Cucur
2 days agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
2 days agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
1 week agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
1 week agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
3 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...