logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Pindasaus 4

Bahan-bahan:
ingrediënten:
12 eetl pindakaas
200 ml ketjap manis
200 ml water
2 theel trassi
1 sjalot
11 jeruk purutbladeren
1 limoen (sap)
5 theel sambal ulek (zie recept)
1 mespunt zout
1/4 theel peper
150 ml olie
3 teentjes knoflook

Cara Membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de knoflook, de sjalot en de trassi tot een boemboe. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe voor 3 minuten. Leng de pindakaas aan met water en voeg dit toe. Dan de overige ingrediënten toevoegen en het zachtjes laten koken totdat de saus dik genoeg is.

Add comment

Submit

who is online

We have 68 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44422154