logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Sayur Gudek 3
sajoer met nangka
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr. nangka
1 serehstengel, gekneusd
1 salamblad
2 eetl. plantaardige olie
250 ml kippenbouillon (zie recept)
100 ml dikke kokosmelk (santen asli).

Haluskan:
boemboe:
2 cm kencur
2 cm laos
1/2 theel ketumbar
1/4 theel jinten
3 sjalotten
2 tenen knoflook

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de nangka in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe met de sereh en de salam voor 3 minuten. voeg dan de bouillon toe en als deze kookt de nangka. Laat het geheel zachtjes voor 20 minuten stoven. Voeg dan de kokosmelk toe en stoof het geheel nog 10 minuten

Add comment

Submit

who is online

We have 92 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44422001