logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Kacang panjang tumis tahu
kouseband met gebakken tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 kouseband
1 blok tahu
4 teentjes knoflook
3 rode rawits
2 theel vissaus
1 theel kecap manis
1 theel zout
1/2 theel peper
200 ml water
2 bieslook
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kouseband in stukjes en de tahu in blokjes. Hak de knoflook en de rawits fijn en snijd de bieslook in stukjes. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de rawits voor 2 minuten. Voeg dan de tahu en de kouseband toe en bak dit voor 5 minuten. Dan de vissaus, de kecap, het zout en de peper toevoegen en goed mengen. Vervolgens het water toevoegen en kook als gaar. Schep de bieslook erdoor en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 57 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44422085