logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 2 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Tumis Jamur Jagung Pipil
gebakken oesterzwammen met mais

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr oesterzwammen
100 gr suikermais
2 groene lomboks
1 eetl oestersaus
1 theel kecap manis
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
150 ml water
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de oesterzwammen in reepjes, de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes en de lomboks in ringen. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de sjalotjes voor 3 minuten. Voeg de lomboks toe en bak dit 1 minuut. Dan de oesterzwammen en de mais toevoegen en meng alles goed en bak 2 minuten. Dan de oestersaus, de kecap, het zout, de palmsuiker en de peper toevoegen en meng. Giet het water erbij en kook het geheel zachtjes gaar.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 164 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44157768