logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 6 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 2 months ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Jamur Taosi
paddenstoelen met groenten en zwarte bonen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr oesterzwammen
250 gr bloemkool
5 kwarteleitjes, gekookt en gepeld
1 eetl taosi (zwarte bonen pasta)
4 teentjes knoflook
1/2 ui
2 rode  lomboks
1 groene lombok
1/4 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1 lenteui
10 ml water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de oesterzwammen in dunne reepjes, de bloemkool in kleine roosjes en hak de knoflook en de lomboks fijn. Snijd de ui in reepjes en de lenteui fijn..
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de ui voor 2 minuten. Voeg dan de lomboks toe en bak deze zacht. Dan de taosi toevoegen en meng alles goed. Vervolgens de oesterzwammen, de bloemkool en de kwarteleitjes toevoegen en meng goed. Dan het water, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel gaar. Strooi de lenteui erover en serveer.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 35 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44148074