logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 2 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Cah Caisim Taoco
roerbak van choisam met taoco

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 bosjes caisim/ choisam
50 gr rijst-stro paddenstoelen / champignons
1 cm jahe
2 rode lomboks
1 eetl taoco
1/2 theel vissaus
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1 lente-ui
150 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
3 sjalotjes

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de caisim in stukken. Snijd de champignons in stukken. Ontpit de lomboks en snij deze in schuine ringen. Snijd de lente-ui in stukjes van 1/2 cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de jahe en de lomboks voor 4 minuten. Voeg dan de taoco toe en meng goed.
Dan de caisim en de champignons toevoegen en meng goed. Vervolgens de vissaus, de peper en de palmsuiker toevoegen meng goed.
Als laatste het water toevoegen en breng aan de kook. Dan de lente-ui erdoor mengen en bak het verder gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 121 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44157843